Skoleferie

Hurra 🙂 skoleferie, jippie.
sommerferie_hoved
Nå kommer tiden som skal være den perfekte for hele familien, fellesskapet i familien er mer verdifullt enn noen gang og nå kan man få oppleve noe godt sammen.

Vi går en sommer i møte . . . . . . .
som kan sammenlignes med et hinderløp med både hekker og vanngraver som skal passeres, eller et puslespill med ca 1390 timer som skal legges.
Mor er på arbeid, far er på arbeid og skolebarn har en hel sommer fri. Besteforeldre nå til dags er ikke som besteforeldre i forrige generasjon. Den gang visste vi hvor besteforeldrene var, idag er de som regel på reisefot for å ta igjen alt det forsømte i forgangen tid. Bestevenninnen er bortreist, naboen har besøk fra fremmede og ingen har tid til å gjøre det en vanligvis gjør.
Kjedelig!!!!
legge-puslespill
Det er her man må sette seg ned og få alle brikkene i puslespillet på plass.
Hvem kan være alene til hvilken tid, og hvor kan hjelp og støtte søkes for den brikke som ikke får sin plass i puslespillet.
Foreldre må sørge for minst mulig felles ferie, og den ene lille uken hvor fellesskapet skal dyrkes kan det kanskje være på sin plass med en eller annen tur. Når etterspørselen er større enn tilbudet blir prisene deretter, og jeg ser ikke bort fra at kredittkortene må belastes litt utover normalen for å komme i havn.

Forventninger til et puslespill, – kommer alle brikkene på plass?
Forventninger til motiv, – hjemmekos, natur, byliv, reise?
Forventninger til resultatet, – blir det et flott puslespill?

Inntil videre, – god sommerferie til alle skolebarn :-).
Jeg gleder meg til å se alle puslespillene når sommeren er over.

Bilder er lånt fra mamma.no og nr.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *