Reebustan

Høstens dråper

Mens snøen legger seg som et tynt lag over fjelltoppene deler jeg opplevelsene fra antakelig den siste fotturen til fjells nå i høst. Med varmt drikke på termosen, brødskiver i matboksen og litt sjokolade på lur i sekken lå det til rette for en fin høsttur siste helg. Målet denne gangen var Reevollen som ligger ca 450 m.o.h. i nordenden av de store myrene vest for Hårskallen.
Vi hadde Tomtvatnet som utgangspunkt og måtte derfor belage oss på litt stigning oppover på stien mot Hoabustaden i første omgang, – før vi kom høyere opp mot Skallporten og kunne nyte den helt store utsikten.

Det er disse bildene man skal se tilbake på når dagene blir litt for mørke og kalde. Man kan lengte tilbake, men man kan også tenke på alle mulighetene man har til å nyte naturen uansett årstid. Snart blir det snø nok til å ta den etterlengtede skituren.

Flott å finne seg en benk og et bord for å kvile når målet er nådd. Spesielt når man vet at veien tilbake er like lang . . .  Da kan det være nødvendig med en liten rådslaging før hjemturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *