Natur-lig?

Vi er så opptatt av at alt skal være så perfekt, – bare naturen kan vi ikke gjøre noe med. Naturen er ikke menneskeskapt og kan være både utfordrende og uhyggelig, men også ubeskrivelig vakker. Årstidene er med på å skape variasjoner, mens vær og vind bidrar til både vekst og nedbryting.

Vi måtte se litt i nærområdet for å besiktige naturen etter besøket av Hilde og Ivar, og det var samtidig interessant å registrere årsaken til den periodevise manglende strømforsyningen den siste tiden. Vi observerte at vi kan forvente oss flere strømløse perioder før all overhengende farer er ryddet vekk. Det var rett og slett noe uryddig ute i naturen. Derfor ble det noen bilder som ikke kan sies å være natur-lig.

Portal

Dette er den nye bomringen mellom Åsenfjord og Frosta. Her havner de som bruker GPS og kjører korteste veien ned mot Hopla.

Ellers kan ideen stjeles for den som ønsker seg en ny og natur-lig portal.

Det er litt tidkrevende med tanke på å plante et tre som skal bli stort nok før det blåser ned og legger seg i allèen like foran gårdstunet. Men har du tålmodighet så blir det et originalt inngangsparti.

Skogtroll
Like i nærheten sto det store skogtrollet og hilste på oss.

Med en god porsjon fantasi i en skumringstime, kunne dette blitt den store slagbjørnen som har forvillet seg ned fra fjellet. Denne gangen blir det bare en blogger som får bringe nyheten om ett av rotveltene etter stormene som har vært i vinter.

Vinter, ja ! Ikke alt er natur-lig denne vinteren, – må bare minne om at vi befinner oss først i januar:


Og mens vi venter på at alt skal normalisere seg så fortsetter jeg å passere denne grana som har valgt å innta en noe u-natur-lig stilling:
Finnmarka 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *