MiG Tautra 2013

MiG ordfører
. . . . . . . . . . og så er vi godt i gang her ute på klosterøya, – – MiG Tautra 2013.
Som seg hør og bør på slike arrangementer må det være en skikkelig åpning og “MiG-generalen” Øyvind Løvrød ga derfor ordet til Frostas ordfører. Johan Petter Skogseth hilste publikum, artister, dugnadsfolk og ikke minst det flotte trønderværet velkommen til denne fantastiske festivalhelga.

Jeg vil ikke begi meg ut på å beskrive stemningen i detalj her ute på Tautra, – egentlig tror jeg bilder kan si mere enn ord. Jeg lar derfor Anette Nøstvoll være en representant for de som var med på åpningskonserten her i kveld.
Hun er i startfasen av sin karriere og følg henne gjerne på facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=542902550&fref=ts
MiG Anette
Øyvind var som vanlig i storform og har også i år sammen med sin stab fått til en storstilt festival med mange velkjente artister. Det er bare å glede seg for hvert eneste innslag fra scenen, – og innimellom kan man kose seg med grillmat, kaffe og en god prat med venner og kjente. – Eller ukjente for den del, – her kan man stifte nye bekjentskaper.

Det har faktisk jeg gjort her i kveld, – jeg har fått meg en prat med Solveig Slettahjell. Henne skal jeg presentere i et eget blogginnlegg, – det fortjener hun 🙂 . I mellomtiden kan dere se litt på hennes hjemmeside www.solveigslettahjell.com.

Jeg må bare fortelle litt fra åpningskonserten: RejoiSing sang seg inn i hjertene til publikum, og ga stafettpinnen videre til Nordic Tenors. Jeg skulle gjerne sendt noen lydfiler, men dere får nøye dere med min begeistring. Det var tre tenorer i toppklasse med et flott sammensatt  program. HELT TOPP! Skulle jeg imidlertid komme i kontakt med disse tre i etterkant, kan det bli jeg gir dere litt mere info.

Øystein Lund Olafsen (pianomannen) er på plass også i år, og da vet vi at det blir kvalitet. Han og hans medmusikere briljerer med sin musikk fra scenen. Det ligger an til å bli en uforglemmelig festival om fortsettelsen blir like bra . . . .
Jeg tror nok de som sto i kø for å betale seg inn, ikke har angret på kvelden her ute på Tautra.

MiG kø

2 thoughts on “MiG Tautra 2013

  1. Sååååå artig at du blogger Greta!!:) Klapp på skulderen til deg! Og Nordic Tenors, har hørt de flere ganger og de imponerer hver gang. Kjekke er de også….:)

    • Det er såååå artig å få tilbakemelding også. Det var en super åpning på festivalen og jeg er sikker på at fortsettelsen blir like bra. Følg med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *