MiG litt til . .

MiG HarleyHarley Davidson, Road King!
Noen bedre?
Jeg skal ikke starte noen åpen diskusjon på dette, men jeg har funnet en MC-klubb åpen for damer.  HURRA!!!
Dette synes jeg er verdt å få med seg for de damer som har tenkt å frike ut og få litt luft under vingene.
Disse MC-gutta vil gjerne ha med seg flere i klubben sin, men jeg må nok tilføye at de syntes det var mest viktig å få med seg ungdommelige krefter. (Jeg ble sikkert tatt for å være av eldre årgang ettersom håret var litt matt i fargen akkurat i dag.) Dessuten glemte jeg å sjekke om det var noen kjønnskvotering til fordel for oss damer. Men disse MC-folka var greie mannfolk uansett.

Foruten MC-folk kan jeg by på camperende festivaldeltakere. Det er slik vi husker festivalene som var for noen år tilbake, – alle var med fra tidlig morgen til sene kveld. Teltliv og camp hører med når man er en ekte festivaldeltaker.

MiG teltplass
Så noen av dagens høydepunkter: Julie Bergan entret scenen tidlig på ettermiddagen. Henne kjenner vi fra den nasjonale delfinale i Melodi Grand Prix 2013. Skien-jente forsikret oss om at hun har en fremtid som sanger, – både sangen og hennes tilstedeværelse på scenen ga mersmak. Den litt mer etablerte Aleksander Rybak fikk også utfolde seg med sin fiolin i kjent Fairytale-stil. Her var det noe for enhver smak. Til sist nevner jeg Anne Grete Preus som i mine ører overrasket stort. Det blir nok jeg lytter litt ekstra til henne neste gang hun er i det offentlige rom.
MiG Julie   MiG Rybak
MiG PreuzNå skal det nevnes at dette var noen få lyspunkter av mange, men likevel et bredt spekter som viser hva vi kan oppleve i løpet av 1 dag på en festival på Tautra i det knallfine trønderværet.

Jeg sier som Anne Grete Preus sier i en av sine sanger:
Verden er et vakkert sted for noen . . . .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *