MiG fortsettelse

MiG SvartdahlSå har vi i løpet av dagen hatt mange gylne øyeblikk og jeg strever litt i de sene nattetimer for å kunne redegjøre for alle inntrykk. Dagen fikk ihvertfall en knallstart med TV-pastoren Egil Svartdahl og hans seminar “Den gode samtalen”. Vi bidro som aktive lyttere og gjorde vår del av jobben, mens Svartdahl kan være stolt over å kunne den talekunsten som egentlig var tema for dagen. Jeg kommer tilbake på dette ved en senere anledning.

Marion Ravn møtte vi litt senere på dagen, – tydeligvis en populær dame hos den yngre generasjon , men også med innpass hos mange andre etter at hun deltok i “Hver gang vi møtes”.
Dagens artister trakk mye folk til Tautra, og store og små koste seg på gressmatta. Jeg synes bare litt synd på de som kjøper seg så store båter at de ikke har råd til å betale seg inn på festival.
MiG publikum         MiG Marion
MiG Torunn MiG båter
“Ikke visste jeg at dagene som kommer og går er selve livet”, – dette var åpningsreplikken til Bjørn Eidsvåg. Så kunne vi sette oss godt til rette og bare nyte musikken, sangen og tekstene.

Det einaste hu ønska seg det
Va ein solskinnsdag – skyfri himmel
Ein problemfri time i
Gode venners lag – nykter, men svimmel
Svimmel av glede – så glad for litt fred
Det e’kje for møkje å ønska seg det
Men hu vett det ska noke te

Vi er nok i en heldigere situasjon og har både solskinnsdager og gode venner her på Tautra.

Men her er dagens overraskelse: Nordic Tenors har oppholdt seg på Tautra også i dag og jeg fikk en liten prat med dem. I sin fortvilelse betrodde de tre tenorene seg til meg, – og straks jeg fikk høre at de var en utdøende rase ble det slått alarm og strakstiltak utført:
MiG tenorer
Politiet grep inn for å sikre data til et senere blogginnlegg.
Bloggen lever dermed videre. Vi møtes igjen . . . .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *