Lottomillionær

Lottokuler
Lottomillionærer er ikke som andre millionærer, heter det så fint i reklamen.

Nå skal jeg straks tilkjennegi at jeg ikke har blitt noen lottomillionær, men sjansen til millionbeløp får jeg servert med jevne mellomrom. Man kan selvfølgelig kjøpe seg til sjansen, men slike sjanser kommer også som gaver “fra netthimmelen” for den som er en litt aktiv databruker.
Forleden dag mottok jeg denne mailen:

Hei vennen ,
Jeg er Mr. Brendan Nelson styreleder i konsernets revisjonsutvalg av Royal Bank of Scotland Plc. London Piccadilly Circus, her i England. Jeg skriver du om en bedrift forslag som vil være av enorm gjensidig nytte for oss begge. Det kan interessere deg å vite at i min avdeling, oppdaget jeg en sum av £ 18,5 millioner ( Atten millioner fem hundre tusen Great British pund ) i en konto som tilhører en av våre sene utenlandske kunder: Mr. John Lambert, en amerikansk Forretninger Mogul som var et offer for en flyulykke i 2012, drepte ham og hans familiemedlemmer. John 44 Lambert  i Springfield, og Robin Melton, 46 av Ozark, døde da SR22 2002 Cirrus krasjet i en åker i nærheten av krysset Farm Road 81 og Missouri 123. Også i flyet på tidspunktet for ulykken var Lambert tre barn – McKinley 15, Grayson 16 og Joshua 10, vi angrer stort tap.

Penger Stakkars familie kan jeg tenke med et lite smil om munnen. Stakkars avsender kan jeg også tenke, som tror at jeg vil ha disse pengene. Jeg kan heller dele den fantastiske pengesummen med alle de som drømmer om å bli millionærer.
Forresten, – jeg er ikke sikker på at jeg kjenner noen som har slike drømmer  . . . .

Avsenderen foreslår 60 % til seg selv og 40 % til meg, – og det blir et anseelig beløp skulle man tro.

Han skriver videre:
Alt jeg trenger er å fylle inn ditt navn til dokumenter og legalisere det i rettssalen her for å bevise deg som legitim betalingsmottakeren. Alt jeg trenger nå er ærlig samarbeid, taushetsplikt og tillit til at vi ser denne transaksjonen gjennom. Jeg kan garantere deg at dette vil bli utført under ambits av lov og under en sikker lovlig ordning som vil beskytte deg mot eventuelle brudd på loven.

Så er det bare for meg å oppgi personalia innen 7 dager.
Dette er veldig HASTER PLEASE.

Gråt
Akk ja, – sjansen gikk fra meg denne gangen også.

Ting tar tid og en frist på 7 dager var i knappeste laget for noen millioner GBP.

Ettersom jeg ikke ble noen lottomillionær så har jeg lånt diverse bilder fra:
finnmarkdagblad.no
ofotingen.no
infobilder.com

2 thoughts on “Lottomillionær

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *