Kom deg ut-dagen

Orientering
Alle har vel fått med seg denne dagen og gjort det som gjøres skal på Den Norske Turistforenings nasjonale turdag. Hele 137 arrangementer i Norge, herav 4 i Nord-Trøndelag. Vi arrangerte vår egen kom deg ut-dag og var på tur-orientering ved Furuhøveln i Skogn.

Jeg har nå ved hjemkomst sett innslag på Tv fra denne dagen og mange av deltakerne er innvandrere. Det er viktig at våre nye landsmenn får oppleve den vakre norske naturen.
Jeg har også to innvandrere som har fått oppleve mye i løpet av sommeren. Mine flotte fjellsko av merket The North Face, kjøpte jeg i Florida. På innsiden er det et merke som sier at de er laget i Kina. Disse innvandrerne har vært med meg i hele sommer.
Sko2 Det høres litt merkelig ut å kjøpe fjellsko i Florida, en stat som ikke har noe fjell. Terrenget er noe kuppert der, men det høyeste punktet er Britton Hill på 105 m. Når skoen er laget i Kina og fraktet til Florida for deretter å selges til bare en tredjedel av prisen av hva vi betaler her til lands, så blir det nesten uforståelig. Men det viktigste i dette tilfelle er at skoene egner seg utmerket i den norske naturen. Etter å ha tråkket i myr, trampet på røtter og trasket i lyngen er skoene fortsatt så godt som ny. Ikke rart at turene blir en opplevelse da:
Artig

2 thoughts on “Kom deg ut-dagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *