Knask eller knep

Halloweenbøtte“Knask eller knep” er blitt den store salgsvare her til lands til stor irritasjon for enkelte. Dette har imidlertid jeg tenkt å få gjort noe med. Jeg har planer om å starte en bedrift under navnet “Klask og grep” for å hindre utbredelse av den inntrengeren som er kommet hit og vil utkonkurrere vår julebukk. Jeg har strategien klar, men må først foreta en markedsunder-søkelse for å se om dette er en bærekraftig ide. Jeg regner med mine lesere vil engasjere seg i denne undersøkelsen slik at videre planlegging kan skje nokså umiddelbart. Det tar bare ett minutt å besvare denne undersøkelse, stem på alternativ A, B eller C.
Halloweenskremsel
Alternativ A:
Jeg starter i det små og vil bygge opp stein for stein og pr. idag har jeg 1 ansatt i min bedrift. Det er fritt fram for enhver å leie denne personen for å skremme de uskyldige små ungene som kommer på din dør den aktuelle kvelden. Et helt boligområde kan faktisk leie denne personen som vil dukke opp på de mest forunderlige stedene. Dette vil bli en vinn-vinn-situasjon, – jeg fakturerer og dere sparer utgifter til gotteri.

HalloweenbussAlternativ B:
Jeg har hørt påstander om at det kjøres fulle busser med barn fra grisgrendte strøk og inn i boligområder for å tigge gotter. Hvis den ovennevnte ansatte blir innleid som sjåfør, blir det ingen av disse barna som tar sjansen på å sitte på. Da blir det fredelig i boligområdet og voksne kan nyte gotteriene helt for seg selv.

HageplanleggingAlternativ C:
Vi må søke å utvide sesongperioden og foreslår overfor interesserte  en forskansning-løsning. Denne skal hindre inntrengere å komme inn. Denne er bygd som en uteplass, men fungerer meget godt som et stengsel inn til boligen.

Startskuddet går for tilbakemeldinger. Markedsundersøkelsen vil bli gjort kjent.
(Hvis ikke dette kan kalles ordskvalder så vet ikke jeg.)

Jeg har lånt et bussbilde fra vg.no og uteplassen er fra hageplanlegging.com.

 

4 thoughts on “Knask eller knep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *