Når juletreet spirer seg selv ut av stua og 20. dag i jul nærmer seg med stormskritt, så må tradisjonsbærerne innfinne seg med at hverdagen er tilbake.
Det betyr at ribbe, multekrem og snacks ikke blir å se på en stund. Nå er det tilbake til hverdaglivet og hva det bringer med seg.
Jeg startet bloggingen som en purpur-blogger for å være et alternativ til rosabloggerne.
Idag blir jeg et motsvar til alle mat-bloggerne.
Jeg finner det naturlig å vise hvordan en helt vanlig hverdag her hjemme hos meg arter seg etter en avsluttet arbeidsdag. Jeg kan ikke skryte av at ettermiddagen benyttes til matlaging, jeg velger heller å høre på Gudmund som sier:
Jeg lever ikke for mat, men av mat.
Da blir også kostholdet deretter:
En meget god risengrynsgrøt kokt etter oppskrift på pakke. Det er altså ikke noen ferdigkokt grøt som er kjøpt. Nei, her legges litt omhu i matstellet.
Legg spesielt merke til det deilige gule smørøyet.
Jeg tenker bestandig helhetlig når middag lages. Maten skal være næringsrik, grønnsaker er alpha omega og det legges vekt på en riktig fargesammensetning.
Legg spesielt merke til det orange bestikket som her blir brukt som en fargeklatt.
Tennene løper i vann når jeg beskuer dette bildet. Se hvor det orange bestikket matcher de revne gulrøttene.
Her valgte jeg et grønt underlag for å fremheve helheten slik at både øyne og mage blir tilfredsstilt.
Hverdagen begynner altså ganske så snart og Gudmund vil heretter bli å finne ved kjøkkenbordet med et deilig måltid mat:
Det må sies at enkelte bilder er arrangert i forbindelse med blogging. Man vet aldri, – det hadde vært kjedelig om Statens ernæringsråd eller Mattilsynet hadde kommet for å beslaglegge min lisens som førstekokk her i huset.
Hahaha, nå måtte jeg le høyt for meg selv 😉 Så gøy!
Sånn er det bare . . . . . 🙂 .
Men æ flire no godt..arti laga da
Det kommer en oppfølger, – så følg med . . .
Godt nyttår Greta- sjer du har blikk for de små detaljan- sett på skrå. Artig!!
Godt nytt år til deg også. Håper hverdagen er litt bedre hos dere 🙂 .