Florida live VIII

imageTiden flyr jammen fort, ihvertfall når man har ferie og har mye å utrette hver eneste dag. Akkurat ikveld ble jeg veldig opptatt av tid og hva det egentlig er.  For å ivareta tiden har jeg kjøpt meg to klokker. Den ene kjøpte jeg med USA-tid og den andre kjøpte jeg med norsk tid. Jeg ble litt overrasket over at de solgte klokker med norsk tid her i Florida. Jeg har aldri hørt snakk om dette tidligere, men på Premium Outlets har de så mye rart. Når vi skal reise via Island på hjemturen så skulle jeg egentlig hatt en klokke med Islands-tid også, men det får være grenser for hva man skal investere.

Jeg sitter på en mandagskveld og leser tirsdagsutgaven av Trønder-avisa og jeg sa i en tidligere blogg at vi var forut for vår tid. Men dere som har kommet til tirsdag når vi har mandag må også være forut i tid. Dette skyldes altså de seks timene vi fikk til gode når vi reiste hit til USA. Og her kommer virkelig det som gjør hjemreisen så vanskelig. Hva om vi brukte de seks timene hitover til noe fornuftig, da vil dette bli tatt fra oss nå når vi skal reise tilbake. Det vi blant annet opppdaget på turen til USA var at alt non-alcoholic drikke på flyet var gratis, og dette var på turen vi hadde seks timer til gode. Nå når vi reiser hjem har vi tenkt å benytte oss av dette tilbudet, men da har de samtidig tatt fra oss seks timer. Det kan umulig være gjennomførbart å drikke så mye når seks timer blir tatt fra oss.

Jeg klarer ikke helt å slippe denne problematikken og må bare tenke tilbake på den tiden vi hadde før, – det var stort sett pausetid på TV’en. Den kan vi identifisere oss med vi som har levd noen år. Pausetid var egentlig avslappende ventetid på neste program, – med reklame av gullfisk hver eneste gang. Her har vi gjort et forsøk på å gjenskape stemningen:

image

Men hva om de seks timene vi fikk ekstra når vi reiste til USA bare var pausetid, da er det ikke sikkert det blir så urettferdig likevel om den tiden blir tatt fra oss, – bortsett fra at vi mister en pause. Det kan i verste fall føre til at vi blir litt utslitt og trøtt av reisen, men det får vi bare ta som det kommer.

One thought on “Florida live VIII

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *