Florida live VI

image

Å bo tett innpå i flere dager kan være utfordrende. Forslaget var derfor å gå til innkjøp av ny nattkjole til bloggeren med følgende påskrift:

Do I look like I’ve had enough beauty sleep?

Jeg skjønner egentlig ikke at dette dukket opp som et tema ut fra intet, og det i en av Hollywoods beste forretninger, selvfølgelig i Disney World’s Hollywood Studios. Her blir jeg regelrett kommandert til å være modell før jeg vet ordet av det.

 

image

Dette må jeg bøte på med et foto fra dagen i dag. Jeg ser da ganske så avslappet og lite aggressiv ut. Men jeg har da ikke noen grunn til noe annet heller, – en strålende dag som startet med noen svømmetak i bassenget etterfulgt av frokost ved bassengkanten.

Og hva skulle vi finne på idag? Vi har noen hviledager sånn innimellom, og dagen i dag var noe som lignet på, – ihvertfall fra  morgenen av.

Men  dagene går og tiden må brukes fornuftig. Innen frokosten var ferdig hadde vi planene klare til å oppleve de mest forunderlige ting.

Synkehull, – tilsynelatende –

like utenfor Orlandos bykjerne. Dette var et merkelig hus som rommet rariteter fra hele verden, inklusive han som hadde vært i 201 land, inklusive Hell (Norway).

“Believe it or not” fortjener egentlig en egen blogg, men her er et bilde av det “synkende” huset samt han som hadde reist verden rundt:

image   image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *