Florida live V

image

I Amerika er alt så stort. De inviterer ikke bare til en park, men gir oss mulighet til å se en hel verden. Om ikke verdenen finnes, – ja – så finner de like godt opp en. Future World for eksempel, er en hyllest til fremtidens teknologi. Her får man mulighet til å reise til Mars som en astronaut for NASA, man får anledning til å testkjøre med høy hastighet og man kan reise jorden rundt hengende i en paraglider. Parken vi har vært i heter Epcot og er en del av Disney World.

image  

I den andre delen av parken fikk vi presentert en historisk romantisering av verdens mangfold, benevnt World Showcase. Her fant vi norgespaviljongen med bunadskledde ungdommer blant vikingeskip, stavkirke og tusser og troll. Øvrige land vi besøkte var Mexico, Kina, Tyskland, Italia, USA, Japan, Marokko, Frankrike, England og Canada. De tre turistene på bildet befinner seg her i Canada. Ikke visste vi at dette var typisk for Canada, – så lærte vi litt denne dagen også.

Jeg begynte bloggen med at alt var så stort her i Amerika. I dag ved frokosten fikk vi hjelp til å klippe plenen, den ene med den ordinære klipperen og deretter kom han med “håndklipperen”.

image image

Så slapp vi å bry oss med plenklippingen og kunne gjøre helt andre ting. Det er vel det man skal gjøre når man har ferie, – å gjøre helt andre ting . . .

2 thoughts on “Florida live V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *