Florida live IV

For den nyhetsinteresserte er det store fordeler med å være her på dette kontinentet. Her sitter vi faktisk på en søndag kveld og leser mandagsutgaven av Trønder-Avisa. Men dette er sikkert av den grunn at USA har vært litt forut for sin tid.

I dag kunne vi spist lunsj med en astronaut, men vi valgte å avslå. I stedet ruslet vi litt rundt ved Kennedy Space Center og fikk med oss noen raketter, en gavebutikk og et fint uteområde. Vi manglet den store interesse for romfartøy til å bruke dagen på dette, men vi valgte å ta en titt på området og få en “feeling” på det som har foregått her.

image  image

Når vi var på disse traktene dro vi likesågodt videre til Daytona Beach. Vi ruslet litt på strandpromenaden og spiste deretter en bedre middag sammen med en kommende pilot. Dette syntes vi var den beste løsningen i dag. I etterkant besiktiget vi flyplassen og hilste på alle småflyene som skulle være pilotens arbeidsplass de kommende årene.

image  image

Riktig en fin dag i dag også, – varmt og godt, – lange og heftige dager, – men så koselig. Når gammel romfartstid blandes med en nordmanns pilotdrøm, så blir dagen både variert og lærerik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *