Florida live III

Så ble det dagen derpå . . . .  både for liten og stor. Inntrykkene ble mange i Disney World og varmen er liksom litt uvant. Skjønner egentlig ikke at det skal være over 30 grader midt i september. Blir også litt overrasket når vi inntar frokosten ved bassengkanten klokka åtte om morgenen og det ikke er antydning til kald trekk.

image

Men hva bruker man en sådan dag til? En liten runde i det nærmeste nabostrøk var det jeg utrettet etter frokost. Det er et stille strøk vi bor i, de fleste er fastboende, men jeg vil tro en del av boligene er oppkjøpt for videre utleie. Det står noen hus til salgs, så er det noen som drømmer om den perfekte sommerboligen så er det bare å løp og kjøp.

Det man minst venter å møte på er et ekorn. De er tydeligvis vant med folk ettersom de poserer for fotografen slik dette ekornet gjør. I tillegg må jeg vise de stilige postkassene som alle har utenfor sine hus.

image                    image

Bassenget er flittig brukt. Noen agerer struts og gjemmer hodet når fotografen kommer, mens “rosasvømmeren” gjerne vil vise seg litt fram:

image image

Vi nyter  dagene og vil nok komme tilbake med flere live-meldinger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *