Florida live I

Klokken har passert åtte på kveldstid. Det er stille, godt og varmt. Jeg sitter ved bassengkanten og nyter alle varmegradene, – 32 grader bare strømmer mot meg. Jeg må bare få si at det er herlig. Dagen i dag har vært en kviledag for å finne den riktige døgnrytmen etter en forholdsvis lang reise.

image

Og reiser en akkurat så langt som vi har gjort nå, så befinner man seg i Florida. Her i Orlando har vi leid oss et gedigent hus som bare ønsket oss hjertelig velkommen inn på både bad, soverom, stue og kjøkken.

image Det er de små detaljene man legger merke til ved første øyekast. Men straks ser man helheten både med møblering og utstyr forøvrig, – stilig og smakfullt gjennomført.

image

image

 

 

Det ble en flytur på totalt 12 timer. I tillegg var det litt venting både i Oslo og i Reykjavik. Når vi ankom Orlando leide vi en bil og kjørte direkte til en drive-in for å virkelig overbevise oss selv om at nå var vi i Amerika. Og hva er mer naturlig enn å bestille seg en hamburger? Og hva er mer unaturlig enn å bestille vann? For vann var nok ikke så lett å oppdrive. Det ble funnet 3 flasker som det ble tørket støvet av og den fjerde av oss fikk en cola. Vittig var det også at innslått på kassalappen var 4 cola. Vi fikk dermed bekreftet amerikanernes sunne kosthold.

Som jeg allerede har nevnt var dette en kviledag og da må man bare nyte godene som naturlig tilfaller en:

image

Jeg kommer helt sikkert tilbake med mere live-blogging fra Florida.

 

4 thoughts on “Florida live I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *