Festival

MiG telt
Sommer er festivaltid og på torsdag braker det løs på Tautra. Tidenes program spør du meg og været ser ut til å bli det aller beste. Jeg har vært på dugnad i ettermiddag og ting begynner å komme på plass. Gresset er slått, det er ryddet rundt omkring og teltene er reist. Bord og benker er vasket og står der bare og venter på å bli brukt av festivaldeltakere. Mulig jeg tar munnen litt for full akkurat nå, – det finnes nok noe småtteri å gripe tak i enda . . .

MiG dugnad

Jeg blir litt nysgjerrig når jeg skal skrive om et tema og da er wikipedia god å finne. “Festival er en anledning for festlighet eller feiringer, spesielt en dag eller en tid av religiøs betydning som skjer ved faste tidsrom eller ved visse mellomrom. I moderne tid er festival ikke forbeholdt religiøse høytidsdager, men kan være en gjentagende festival for film, musikk, teater og andre kulturelle aktiviteter.” Videre står det: “Festivaler, som kommer i mange typer, tjener å møte bestemte behov foruten å gi underholdning.
Da har vi det på plass!
MiG Tautra har sin visjon og har sett et behov for å kunne samle hele familien til en fest uten å snuble i en dørstokk og hvor takhøyden er ubegrenset. Rakel og Rigmor er kjente fjes på MiG Tautra, likeså mange flere som bruker mye av ferie- og fritiden sin for å legge alt til rette for noen opplevelsesrike dager.
Også på dugnad samles store og små, – den aller aller minste var forferdet og klarte ikke gjøre noe nytte for seg, men med god hjelp kom den tilbake til pip-pip-moren sin 🙂 .
Fugl Fugl i hånden
Sånn er det på MiG Tautra, – vi tar hånd om alle, – store og små. Jeg gleder meg til noen fenomenale festivaldager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *