Blogging er lønnsomt

Pakke i posten
Jeg har mottatt mitt første bidrag etter å ha blogget i litt over et år, – idag kunne jeg hente ut en rockering i posten. Dette er selvfølgelig i underkant av det rosabloggerne kan innkassere, men en purpurblogger vet å verdsette sitt bloggeliv på en annen måte. Skal bloggen være inntektsbringende? Nei, svarte jeg den gang bloggen ble opprettet. Men nå har jeg altså gjort dette til skamme. Tenk, en rockering!

Så blir det bloggerens ansvar å ha en formening om hvorfor slike ting bare blir sendt meg i posten.

Alternativ 1:
Noen har iakttatt min midje og tenkt at her må noe gjøres.
Om jeg skal bekjentgjøre mitt eget syn på denne saken, så kan jeg ikke si meg uenig. Jeg kommer til å ta dette meget alvorlig, og jeg har allerede funnet fram målbåndet og vil notere  . . . .  men hvor skal jeg finne midjen? Jeg bruker google og søker på nettet og finner følgende: “Uansett hvordan du ser ut skal midjen måles på samme måte. Stå oppreist uten å hverken trekke inn eller blåse ut magen. Legg et målebånd rundt midjen, én centimeter over navlen. Dersom målebåndet viser mer enn 94 centimeter for menn eller 80 centimeter for kvinner, er det for mye.” Ok, – jeg kan bare konstatere at en rockering er ønsket velkommen.

Alternativ 2:
Vedlagt i forsendelsen finner jeg en returseddel. Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn. Det er kostnadsfritt å returnere varen og jeg kan leve med den midjen jeg har, – eller rettere sagt ikke har . . . . .  Problemet er bare det å kunne angre noe man ikke har gjort, – det er ikke jeg som har inngått avtalen med selgeren. Det vil virke litt pussig om man returnerer og skriver: Da jeg ikke har inngått noe avtale med dere, vil jeg likevel bruke min angrerett og returnere den mottatte varen som jeg ikke har bestilt.

Alternativ 3:
Giveren har den perfekte midje og unner andre å ha en veltrent mage. Hun gjør dette i beste mening og kjenner bloggeren så godt at hun tror dette blir godt mottatt. Hun har erfart at man kommer i godt humør! Videre vil hun sikkert bekrefte at rockering har en stimulerende og avslappende virkning på sinnet, det er lekende og morsomt, og bare det å finne tilbake til noe mange gjorde som barn og oppdage at man enkelt kan lære seg dette på nytt igjen er nok til å få fram latteren og entusiasmen i de fleste!

Jeg har bestemt meg for å gå for alternativ 3.
Montering                          Hopping
Tusen takk til Eli for den mulighet som er gitt meg, resultat i riktig retning vil bli rapportert 🙂 .

One thought on “Blogging er lønnsomt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *