1000 takk

fyrverkeri Da er det på sin plass å sende opp noen raketter selv om det gjenstår 122 dager til nyttårsaften. Raketter kan vel ikke være forbeholdt bare nyttårsaften?
Men her tar jeg styggelig feil og leser på Wikipedia at fyrverkeri kan brukes i 8 timer hvert år uten spesiell søknad, – det er fra kl 18.00 nyttårsaften til 02.00 nyttårsdagen. All annen oppskyting er forbudt eller krever spesiell tillatelse fra stedlig brannvesen og politi. Brudd på reglene kan straffes med bøter eller fengsel inntil 3 måneder.

Da er det litt godt å tenke på at min feiring begrenser seg til et lånt bilde og noen bevingede ord. Jeg ville bare fortelle at nå har jeg passert 1000 besøkende på min blogg siden oppstart 01.07.2013 og det er takket være deg.

Tusen takk

Her passer det utmerket med “tusen takk”, – ikke bare “takk” eller “hundre takk”. Med “tusen takk” blir det en takk til deg for hver dag du har vært inne på min blogg. Så blir det noen takk til meg selv også som kanskje er her både titt og ofte.
Nå er ikke 1000 besøkende så mye å juble over i blogg-verdenen, men jeg skal leve godt med dette såfremt jeg kan glede noen med litt småprat sånn dann og vann.
Ha ei fin helg 🙂

Bildet er lånt fra budstikka.no

 

 

 

4 thoughts on “1000 takk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *